alro-motoren-bus

Rijdend visitekaartje?

Een rijdend visitekaartje? Belettering van uw personen- of bedrijfswagens is een van de meest efficiënte vormen van reclame. De investering is relatief laag, maar het effect is erg groot.

In samenwerking met Digital Agency D-creative werken wij samen aan een fris en goed uitziend ontwerp om op deze manier uw voertuig te laten uitblinken.

Een ‘auto van de zaak’ wordt door veel werknemers als een belangrijke arbeidsvoorwaarde gezien. Daartegen over staat natuurlijk wel een stukje reclame groot- of klein. Wanneer u in het bezit bent van een bestelwagen leent het zich voor een volledige signing, uiteraard gemaakt met uw eigen huisstijl als een reclame-uiting.

Vele mogelijkheden

Uiteraard beschikt Nandisign over een ruimte waar het voertuig kan worden voorzien van belettering. Indien ook op bepaalde momenten en wensen van de klant mogelijk dit op locatie uit te voeren.

Wrappen iets voor jou?

Een full colour print laten wrappen is natuurlijk erg mooi maar best kostbaar. Daarom zijn er gelukkig ook andere creatieve ideeën om het wagenpark toch te laten opvallen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden in kleuren en foliesoorten.

Op deze manier is het heel goed mogelijk om je eigen huisstijl creatief te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een gedeeltelijke wrap op uw voertuig in combinatie met uw logo en een stukje reclame.