isotal-isolatie-kleding

Kleding wat voor jou?

Komt u op een locatie waar werk verricht moet worden?
Zorg er dan voor dat u opvalt en zorgt voor herkenbaarheid, dit door bijvoorbeeld uw kledingstuk te voorzien van een logo of tekst. Op deze manier herkennen mensen u en tegelijk een wandelend visitekaartje voor mensen die u nog niet kennen.

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van kleding bedrukking. Qua kleuren in de Premium serie is er genoeg te kiezen. Ga voor wit, zwart, een standaardkleur of kies voor goud, zilver of een neon (fluor) kleur.

De kleur behoudt

Een Block-out die het doorbloeden van donkere kleuren tegengaat. Dit zorgt ervoor dat de opdruk zijn originele kleur behoudt zonder dat hier de kleur van het kledingstuk doorheen komt.

Welke soort?

Wanneer de textielsoort waarop je het geweldige ontwerp wilt bedrukken gemaakt is van katoen, polyester of acryl, Nylon dan zijn er eigenlijk geen beperkingen meer.
Deze flex-folie beschikt over een Oeko-Tex®️ keurmerk, dit betekent dat de folie geen schadelijke stoffen bevat wat beter is voor huid en gezondheid.

Wanner de kleding is voorzien van bedrukking is deze in de meeste gevallen ook wasbaar tot 60°C. Dit wordt uiteraard bij overdracht medegedeeld.