Wrappen iets voor jou?

Een full colour print laten wrappen is natuurlijk erg mooi maar best kostbaar. Daarom zijn er gelukkig ook andere creatieve ideeën om het wagenpark toch te laten opvallen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden in kleuren en foliesoorten.

Op deze manier is het heel goed mogelijk om je eigen huisstijl creatief te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een gedeeltelijke wrap op uw voertuig in combinatie met uw logo en een stukje reclame.

Je auto een andere look geven en toch een beetje mee gaan in de trend van nu?
Zonder en full-wrap kan je auto er ook stoer en uniek uitzien bijvoorbeeld door de spiegels een andere kleur te geven? Misschien wel in combinatie met een stoere striping?

Ruime keuze

Door de ruime keuze uit verschillende soorten folie’s zijn er erg interessante combinaties mogelijk, bijvoorbeeld op je dak, langs de zijkanten, over de motorkap, op de achterkant of doorlopend van voor naar achter. Durf jij het aan? Neem nu contact op met ons voor de mogelijkheden.

Tinten?

Light wrap, wat is dat?
Speciaal ontwikkeld voor het wrappen/tinten van voertuigverlichting, deze laat het licht zeer goed door. Toepasbaar op koplampen, achterlichten, chrome lijsten en onderdelen, glas en kunststof ramen.

Deze folie is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten. Light – Medium – Dark.
Officieel niet toegestaan op de openbare weg. (Eigenrisico)